سئو یا پرداخت به ازای کلیک؟
نوشته شده توسط : احمد

 

بهینه سازی وب سایت به شما و کسب و کار اینترنتی مورد نظرتان کمک می کند تا در گوگل دیده شوید و در واقع صفحه های وب سایت شما ارتباط بهتری با کاربران پیدا کنند. امروزه در دنیای بازاریابی اینترنتی همه می دانند که باید کانتنت یا محتوا و اطلاعات درست و خوبی داخل وب سایت ها قرار بدهند تا به عنوان وب سایتی معتبر شناخته شوند. ما چندی قبل در یکی دیگر از مقالات شرکت طراحی وب سایت پارسیان مهر به صورت مفصل و تخصصی درباره سئو SEO صحبت کردیم بنابراین در اینجا دوباره بیان نمی کنم اما گذشته از بحث تولید محتوا توسط متخصصان محتوا و طراحی وب سایت بهینه شده یک مشکل دیگر وجود دارد به عنوان کمبود بودجه که به آن می پردازیم.
اگر یک استارتاپ هستید یا تازه به دنیای بازاریابی دیجیتال پا گذاشته اید به احتمال زیاد، علاقه مند نیستید که بودجه سنگینی بابت ارتقای وب سایت خود هزینه کنید و شاید متوجه شده باشید که صدها راه برای بهتر شدن هر وب سایت وجود دارد. همواره دو راه به عنوان روش هایی که به سرعت وب سایت ها را پربازدید می کنند، معرفی می شوند تبلیغات کلیکی (مانند گوگل ادورز) یا سرمایه گذاری طولانی مدت تر روی بهینه سازی وب سایت.
انتخاب بین دو راه سئو و تبلیغات کلیکی وقتی بحث بودجه در میان باشد کمی دشوار می شود چون هر دو راه نیازمند هزینه هستند. من به عنوان کسی که سالها به استارتاپ ها کمک کرده ام و خودم هم استارتاپ دارم و همچنین عضوی از گروه باتجربه شرکت طراحی وب سایت رایان هستم، فکر کردم شاید مقایسه تفاوت این دو روش و توضیح مزایا و معایب هردوی آنها برای شما عزیزان مفید باشد.

سئو یا پرداخت به ازای کلیک؟

اصول سئو

همیشه اینطور گفته می شود که سئو یک سرمایه گذاری بلند مدت اما مطمئن است اما تبلیغات کلیکی یک پیشرفت سریع و موقت بنابراین انتخاب اول من سئو بود و چون اطلاعات زیادی درباره سئو نداشتم خودم با سرچ در موتورهای جستجو و پرس و جو از دوست و آشنایان شروع به انجام کار سئو کردم که البته این موضوع به حدود 10 سال پیش بازمیگردد. جالب است بدانید که چند سال بعد از کارم پشیمان شدم چون بسیاری از امور را با صحیح و خطا جلو رفتم و همین کار باعث شد بعدها مجبور به پرداخت هزینه مجدد به متخصصان سئو شوم تا کارهای اشتباه من را صحیح کنند. پس بهتر است از ابتدا کار را به کاردان بسپارید. حالا من یک متخصص دیجیتال مارکتینگ هستم و تحصیلات و سابقه کاری چند ساله در این زمینه دارم اما قرار نیست که هرکسی کسب و کارش را کنار بگذارد و یک سئوکار شود. ابتدا حداقل های سئو را مرور می کنیم:
سئو از مجموعه ای از کارها و آنالیزهایی تشکیل می شود که سبب شناخته شدن صفحه های وب سایت در نزد موتورهای جستجو و در نهایت برندسازی و شهرت در فضای مجازی می شود.
موتورهای جستجوی مختلف که مهمترین آنها گوگل است بر اساس الگوریتم های خاصی وب سایت ها را بررسی می کنند که همه موارد از طراحی سایت یا محتوا و لینک ها و... در این آنالیزها در نظر گرفته می شوند.
بخش مهمی از سئو پاسخ دادن به این سوال است که چه مواردی برای موتورهای جستجو مهم هستند و چطور می توانیم وبسایت را قوی تر کنیم؟
هر بخش از سئو لازم دارد که از درگاه های مختلفی مورد بررسی قرار بگیرد برای مثال باید موارد زیر انجام شوند، آن هم به عنوان آغاز راه:
مرتب کردن و راهنمایی ترافیک وارده به وب سایت
مشورت با تیم بازاریابی و فروش
وارد شدن به دنیای سوشال مدیا و ارتباط آنها با وب سایت
بررسی مکرر آمار تغییرات در وب سایت و برطرف کردن مشکلات

مزایای بهینه سازی وب سایت

تجربه نشان داد که سئو و سرمایه گذاری در این زمینه در طولانی مدت بسیار به صرفه تر از سرمایه گذاری بر تبلیغات کلیکی است. رسیدن به این نتیجه کار دشواری نیست فقط باید یک ماه هزینه سئو و تبلیغات را باهم مقایسه کنید و آنجاست که متوجه هزینه سرسام آور تبلیغات کلیکی خواهید شد؛ همچنین سئو باعث همیشگی شدن در آمد شما خواهد شد به این معنا که به مرور حاصل صبر خود را به صورت چند برابر خواهید دید.
برای آن که بدانید هدف ما تبلیغ برای بستن قرارداد سئو با شما نیست و فقط می خواهیم بهترین انتخاب را داشته باشید، همه معایب سئو را هم بیان می کنم.

معایب بهینه سازی وب سایت

سئو زمان بر است: امکان ندارد با هزینه یک روزه یا یک هفته ای و یا حتی یک ماهه به فروش روز افزون برسید. براساس پژوهشی که در سال 2017 انجام شد درصد بالایی که از صفحاتی که 10 رتبه برتر را در گوگل دارند، یک سال روی آنها کار شده و بهینه سازی شده اند. همین پژوهش نشان داد که اگر رقبا کم باشد این عدد می تواند تا 6 ماه کاهش پیدا کند. سئو را به متخصص بسپارید تا طی یک استراتژی صحیح به هدف دلخواه برسید اما صبور باشید.
سئو به محتوای مفید و بهینه نیاز دارد: برای آن که اهمیت محتوای خوب را بهتر توضیح بدهم یک مثال می زنم، فرض کنید که دو میز شام پیش رو دارید که یکی پر از غذاهای رنگارنگ و خوراک بره و فست فورد و... است اما روی میز دیگر یک کف دست نان خشک شده، به نظر شما چرا کسی که گرسنه است باید یک تکه نان خشک را انتخاب کند؟ موتورهای جستجو هم به همین شکل هستند تا زمانی یک وبسایت محتوای بهتری دارد به وب سایت هایی که محتوای کپی و ناقص دارند اهمیتی نمی دهند. هر کسی برای رسیدن به مقصودش به یک روش در اینترنت جستجو می کند و اینجاست که باید یک متخصص تشخیص بدهد چگونه توجه همه آنها را جلب کند و اینجا فقط تجربه و آپدیت شدن علم متخصصان مهم است.

معایب بهینه سازی وب سایت

 

هزینه طراحی سایت       طراحی سایت وردپرس      طراحی پورتال

پرداخت به ازای کلیک

تبلیغات کلیکی که با عبارت اختصاصی PPC از آن یاد می کنند، تقلیل یافته عبارت Pay-per-click است. پرداخت به ازای کلیک نوعی از تبلیغات به شمار می رود و کار با آن به این صورت است که روی صفحه های مختلف وب سایت تبلیغات قرار می دهید و به ازای هر فردی که روی آن تبلیغ کلیک کند مبلغی پول به حساب شما واریز می شود. در گذشته این روش طرفداران زیادی داشت اما کم کم به خاطر زیاده روی در آن و هزینه های بالایش طرفداران کمتری پیدا کرد. هنوز هم شرکت های بزرگی مانند گوگل و ماکروسافت و... از این روش استفاده می کنند و درآمد هنگفتی هم از این راه دارند اما مساله این است که کسب و کار شما قابل مقایسه با این کمپانی ها هست یا خیر؟ تبلیغات کلیکی گوگل معروفترین این نوع تبلیغات هستند.
بنابراین بهتر است به موضوع پرداخت به ازای کلیک به عنوان راهی برای بیشتر دیده شدن به صورت کوتاه مدت نگاه کنید. اگر با دقت بیشتری در گوگل جستجو کنید متوجه می شوید که گاهی اوقات در کنار لینک هایی که برای شما به نمایش در می آید عبارت Ad نمایش داده می شود که نشان دهنده همین تبلیغات گوگل هستند یعنی آن وبسایت ها سئو انجام نداده اند بلکه پول تبلیغات را به کمپانی های بزرگ پرداخت کردند تا برای مدت معینی اولین های گوگل باشند.

مزایای تبلیغات به ازای کلیک

PPC روش سریعی است. مخاطب به صورت دقیق تر انتخاب می شود. یک آمار سریع و واضح در اختیار می گذارد اما نباید فراموش کرد که هرکسی و هر کسب و کاری از پس هزینه های سرسام آور تبلیغات کلیکی بر نمی آید و نمی تواند از آن برای روشی همیشگی و بدون در نظر گرفتن سئو استفاده نماید.

معایب PPC

بسیار گران است.
به نسبت سئو تاثیر کمتری برای جذب ترافیک دارد.
برای ابتدای کار باید هزینه بالایی را متحمل شوید و ریسک زیادی دارد که به هدف نرسید و سرمایه خود را از دست بدهید.
در ایران پر طرفدار نیست چون خوب جواب نداده است.

معایب PPC

برای کسب و کار من سئو بهتر است یا تبلیغات کلیکی؟

شرکت پارسیان مهر قرارداد سئو در اختیار صاحبان وبسایت های طراحی شده توسط همین شرکت قرار می دهد و به صورت تخصصی به انجام سئو و بررسی موثر بودن سئو یا تبلیغات کلیکی مطابق هر نوع کسب و کاری می پردازد. توصیه می کنیم که اگر تازه به دنیای بازاریابی دیجیتال وارد شده اید به شخصه و از روی سرچ هایی که در موتورهای جستجو انجام می دهید تصمیم گیری نکنید زیرا جبران اشتباه انتخاب این روش ها و چگونگی انجام آنها دشوار خواهد بود.

عوامل اعتبار دامنه - Domain Authority Factors


عوامل اعتبار دامنه - Domain Authority Factors

1. لینک کردن از دامنه های مختلف
پس از مرحله طراحی سایت اعتبار دامنه (DA) با توجه به تعداد و کیفیت لینک های ورودی به سایت شما و همچنین فاکتور های دیگری مثل عمر دامنه و تعدادسیگنال های دریافت شده از شبکه های اجتماعی محاسبه می شود و توسط شرکت moz ارائه میشود. به عنوان مثال در صورتیکه از یک دامنه 100 لینک ورودی داشته باشید، ارزش و اعتبار آن کمتر از زمانی می باشد که 50 لینک ورودی از 50 دامنه مختلف وجود دارد و این بدین معنی است که سایتهای زیادی به وب سایت شما لینک داده اند و سایت شما برای سایت های بسیاری مهم بوده که لینک داده اند که این موضوع به صورت غیر مستقیم به افزایش اعتبار وب سایت شما کمک خواهد کرد.(البته باید علاوه بر فاکتور تعداد به کیفیت لینکها و فاکتور های دیگر) نیز توجه نمود.

2 . رتبه mozrank :moz
رتبه moz یک وب سایت بر اساس مشخصات لینک آن می باشد و در محدوده 0 تا 10 رتبه بندی می شود که عدد بالاتر رتبه بهتری می باشد. رتبه moz به کیفیت لینک های ورودی به سایت شما وابسته است ، یعنی اگر سایت شما تعداد کمی لینک ورودی ولی با کیفیت بالا داشته باشد ارزش آن بیشتر از این است که تعداد زیادی لینک ورودی با کیفیت پایین داشته باشد.


3. اعتماد Moztrust : moz
Moztrust مانند رتبه moz می باشد اما بر روی نزدیکی و ارتباط سایت شما با لینک های معتبر تمرکز دارد. Moztrust چگونگی ارتباطات و اتصالات و شبکه های وب سایت های معتبری که به شما لینک دارند را بررسی می کند. در صورتیکه وب سایتی که به شما لینک داده به وب سایت های معتبر دیگری هم لینک داده باشد، به سود شماست.
فرض کنید سایت الف به این مقاله درباره اعتبار دامنه در پست منابع بلاگش لینک می کند و همچنین در این پست به سایت های معتبر دیگری مانند یک سایت آموزشی یا مجله موتور جستجو نیز لینک کرده است که این باعث افزایش رتبه این وب سایت در Moztrust می شود.


4. کیفیت محتوا
کیفیت محتوا کلید هر گونه رتبه بندی در دنیای SEO می باشد. هنگامی که شما محتوای با کیفیتی را می نویسید و بارگذاری می کنید در واقع شما تمایل به رتبه بالاتری دارید به این دلیل که افراد بیشتری به محتوای با کیفیت شما لینک خواهند داد. و این بدین معنی است که به طور غیر مستقیم اعتبار شما و در نهایت اعتبار دامنه شما افزایش خواهد یافت.

5. سیگنال های شبکه های اجتماعی
این مورد نیز یکی از عوامل مرتبط با افزایش اعتبار دامنه وب سایتتان می باشد. سیگنال های شبکه های اجتماعی به این معنی است که تعداد کل به اشتراک گذاری و پسندیدن (لایک کردن) مقاله های شما بر روی پلت فرم شبکه های اجتماعی چقدر است.
از این منظر نگاه کنید: زمانی که مردم محتوای شما را از طریق شبکه های اجتماعی به اشتراک می گذارند به این معنی است که آنها مقاله ای را پسندیده اند که برایشان مفید بوده است و این به این مفهوم است که سایت شما باید به عنوان یک مرجع در نظر گرفته شود.

6. دوستی با موتورهای جستجو
با سئو، سایت شما در نتایج موتور های جستجو به دفعات بیشتری مشاهده خواهد شد و این به این معنی است که افراد بیشتری آن را مطالعه خواهند کرد و به این ترتیب اعتبار شما افزایش می یابد.

در پایان این مقاله به شما توصیه میکنیم که موارد بالا بسیار حائز اهمیت میباشند و در صورتی که قصد طراحی سایت را دارید سعی کنید که همه موارد را برای سایت خود بررسی و در نظر بگیرید.




:: بازدید از این مطلب : 88
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 14 فروردين 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: